Att vara borta en stund

Har varit i Borås ett par dagar. Erfarenhetsutbyte med Högskolan i Borås driftgrupp. Alltid lika roligt att träffa killarna där. De är helt galna, iaf några av dem. Och såklart kryllar det ju av tjejer på de här tillställningarna… Eller inte.
Summa summarium av onsdag-torsdag är att att det är kul och bra att träffas och diskutera våra jobb. Vi har mycket likheter, men är ändå så väldigt olika. Det är spännande. Igår blev det middag på hotellet, efter maten tog vi en konstprommenad med MF som visade oss ett par olika konstverk på stan. Sista målet var givetvis Pinocchio och det var lite kul att få se den omtalade statyn. Visserligen var det mörkt och kallt ute, men prommenaden gav oss välbehövlig påfyllning av syre, några för att nyktra till åtminstone lite och andra för att piggna till alt bli av med en dagslång huvudvärk. Det egentliga målet var McDonalds och glass, men när vi slutligen kom dit var vi både kalla och dessutom hade Donkan stängt. Det fick bli en youghurt på Ica istället.

Hem igen till hotellet och jag stöp ner i sängen. Så skönt att krypa ner i vita lakan och sova i egen majestät. Såklart är det alltid jobbigt att vara iväg från man och barn. Men en natt med god sömn, det tackar jag inte nej till.

Nu är jag iaf tillbaka till Jönköping igen, sitter och väntar på att Johan ska hämta upp mig och sen är det dags att dra sig hemmåt. Det blir en hel del kramar och pussar kan jag lova.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s