Bredbandsbolaget suger

Bråkade med Bredbandsbolaget för någon månad sedan och trodde det var avklarat. De kunde inte leverera vad som var tänkt och därmed fixades en ångerrätt och bredbandet till mina föräldrar avbokades. Det kopplades aldrig in utan avbeställdes dagen efter beställning.

Ny beställning till Telia gjordes istället och nu har mamma och pappa gått hemma och väntat på bredband… Men Telia kan inte koppla in säger de.

Nu ringde jag Telia och frågade varför. Jo, Bredbandsbolaget tar inte bort sin koppling förrän den 7/11. Så Telia kan inte göra något förrän den 8:e.

Ringer upp Bredbandsbolaget och frågar varför i hela världen de inte har plockat bort “kopplingen till bredbandet” på detta telefonnummer. Får svaret att det tar en månad ungefär…

Hur i hela jävla världen kan det ta en månad att koppla bort nått som aldrig har varit inkopplat. Hela historien med Bredbandsbolaget är ju pinsam. De hänvisar i kundsupporten att lägga en beställning på hemsidan, även om det är fel bredbandstyp som visas, “det fixar vi om ni ringer imorgon och ändrar”, sen vill de ha dryga 300 kr för att göra ändringen, sen säger de att det kommer att kosta 279:- istället för 199:- “för det är en annan typ av station” och slutligen kan de inte leverera den hastighet vi är intresserad av…
Och då ska det tydligen ta mer än en månad innan de kan få sin jävla tumme  ur och ta bort kopplingar som helt tydligt är gjorda i cyberspace eftersom ingen tekniker har hunnit koppla in något på 14 timmar sedan beställning gjordes.

Nu får mamma och pappa helt sonika vänta tills den 8:e då det blir ledigt och Telia kan lägga beställning, sen tar det 10-12 dagar innan bredband levereras.

Bredbandsbolaget suger rejält.

Advertisements

One thought on “Bredbandsbolaget suger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s